Branche-oplossingen

 | Unieke content vereist een unieke aanpak.

Zorginstellingen

In ziekenhuizen en andere zorginstellingen bestaan voor beheer en publicatie van content vaak strikte randvoorwaarden. Zo kan er sprake zijn van interne servers, oudere browsers en informatie die op verschillende niveaus moet worden afgeschermd. Wij hebben jarenlange ervaring met deze materie waardoor we een zeer hoog niveau van gestructureerde en beveiligde gegevensverwerking kunnen bieden.

Wat wij bieden

Op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van (digitale) uitgeefprocessen in de zorgsector kunnen wij oplossingen bieden die optimaal rekening houden met de bijzondere wensen en omstandigheden van deze nichemarkt. Precisie en zorgvuldigheid zijn hier misschien nog wel meer dan bij andere beroepsgroepen van het hoogste belang.

Deze sfeer van omgaan met en presenteren van informatie voelen wij inmiddels heel goed aan; de resultaten zijn voor beide partijen zonder uitzondering naar tevredenheid.

Voorbeeld

Voor de afdeling Hematologie van het UMCG in Groningen hebben wij een systeem opgezet voor gepersonaliseerde patiëntenpagina’s. Hiermee is het voor zorgprofessionals mogelijk informatie aan te bieden die precies afgestemd is op de diagnose en situatie van de patiënt in kwestie. Omdat er sprake is van vertrouwelijke informatie, zijn zowel de  patiëntgegevens als de documenten die beschikbaar worden gesteld, afgeschermd voor derden. Het resultaat is een gestructureerde, gestroomlijnde communicatie tussen zorgaanbieder en -ontvanger, waarbij onduidelijkheden, misverstanden en wachttijden tot een minimum zijn gereduceerd.
Ga naar case >>

Uitgeverijen

Wij zijn opgegroeid in de traditie van het klassieke boekenvak. En daarmee voelen wij ons nog altijd bijzonder sterk verwant. Als geen ander hebben wij echter de brug weten te slaan tussen het ouderwetse drukwerk en de nieuwe digitale producten, tussen bladeren en ‘swipen’, tussen drukinkt en pixels. Voor alle producten die binnen dit spectrum liggen, kunt u bij ons terecht.

Wat wij bieden

Op onze eerste website, die op 10 oktober 1999 de lucht in ging, stond het volgende te lezen: ‘LINE UP bestaat sinds 1986 en is actief als full service vertaal- en boekproductiebureau.’ Dit geldt anno nu nog onverkort. Full service: vollediger kunnen we het niet maken. Uiteraard is er heden ten dage de grote uitdaging die ‘nieuwe media’ heet – voor sommigen een zegen, voor anderen vooral een enorme digitale beer op de weg. Voor ons kennen de nieuwste ontwikkelingen en technieken nauwelijks geheimen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van de klassieke uitgeeftechnieken, de elektronische pendanten ervan en alle denkbare combinaties van beide, kunnen wij u in vrijwel alles bijstaan.

Voorbeeld

Voor Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum verzorgen wij al een aantal jaren de Nederlandse versie van de bekende wijngids van Hugh Johnson. Elk jaar krijgen wij het bijgewerkte tekst- en beeldmateriaal van de Engelstalige uitgave. Dit vergelijken wij met de in onze XML-database opgeslagen versie; op basis daarvan worden gedeelten verwijderd, gewijzigd of (opnieuw) vertaald. Hierna volgen de fasen redactie, opmaak en proevenverkeer. Het eindresultaat is een drukklare pdf. En passant wordt ook een met links verrijkte epub-versie van de gids gemaakt.
Ga naar case >>

Corporate publishers

De sterk gegroeide technische mogelijkheden om (digitale) publicaties te verzorgen heeft velen benieuwd gemaakt naar wat er voor de eigen organisatie op dit gebied mogelijk is. De bekende bomen en het bos spelen hier helaas vaak een vertroebelende rol. Wij kunnen voor u op een rijtje zetten wat er kan, wat de voor- en nadelen van de verschillende opties zijn en hoe de bijbehorende kostenplaatjes eruitzien.

Wat wij bieden

Sinds de komst van het internet sturen veel bedrijven vaak grote hoeveelheden informatie de wereld in. Dit structureel en goed gepresenteerd doen kan al snel ingewikkeld worden. Daarnaast is er een groeiende wens om de informatie die naar buiten wordt gebracht te laten aansluiten bij diverse doelgroepen. Dit betekent meerdere platformen, digitaal en geprint. Dit is allemaal mogelijk. Het hoe, wat en tegen welke kosten zijn vragen waar wij u in bijstaan. Wij zorgen ervoor dat content management soepel verloopt; u beslist wat de rol is van uw bedrijf en die van LINE UP.

Voorbeeld

Sogeti is een toonaangevend IT-bedrijf. Er is vrijwel geen facet van de moderne informatietechnologie dat door Sogeti niet wordt beheerst. Sogeti levert niet alleen diensten, maar ook producten, waaronder (e-)boeken en rapporten. Voor het maken en begeleiden hiervan zijn wij als partner ingeschakeld.

Zo verzorgen wij de vertaling, redactie en opmaak van rapporten van het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) over innovatieve toepassingen van informatietechnologie.
Ga naar case >>

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact met ons op en schuif vrijblijvend aan voor een kop koffie.

CONTACT